Cele mai recente

Trova lavoro

Offerte di lavoro su Careerjet

Lettori fissi

Pubblicita

sabato 27 novembre 2010

Ciorba de pui

Ingrediente

1 pui pentru ciorba (fara piept si pulpe)
1 ceapa mare
2 morcovi
1 telina
1 patrunjel
1 pastarnac
100 g fasole verde
100 g fidea
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors
sare, piper, leustean
Mod de preparare

1. Se spala puiul si se taie in 6-8 bucati apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate cubulete sau rondele.
2. Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pune fideau. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute pana se fierbe si fideaua sau se urmeaza instructiunile de pe pachet.
3. Se pun rosiile si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.
4. Se serveste calda cu ardei iuti murati.

Nessun commento:

Posta un commento

Pubblicita

Comentarii recente

Articole recente

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!